Tom Pidcock sterk omringd door INEOS Grenadiers in Ronde van Vlaanderen
foto: Cor Vos
vrijdag 31 maart 2023 om 11:36

Tom Pidcock sterk omringd door INEOS Grenadiers in Ronde van Vlaanderen

Tom Pidcock kent zijn ploeggenoten voor de aankomende Ronde van Vlaanderen. De Britse alleskunner, eerder dit voorjaar nog winnaar van Strade Bianche, krijgt onder meer Magnus Sheffield en landgenoten Ben Turner en Luke Rowe met zich mee.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Pidcock wordt het zijn derde deelname aan Vlaanderens Mooiste. Zijn beste uitslag is een veertiende plaats. De Brit maakte afgelopen week, na een hersenschudding, met een elfde plaats zijn rentree in Dwars door Vlaanderen. “Ik hoop komende zondag op mijn allersterkst te zijn”, zei hij toen. “Ik ben nog niet op mijn best, maar ben ook zeker niet slecht. Het zal wel goedkomen.”

Luke Rowe is met negen deelnames niet alleen de meest ervaren renner binnen de INEOS-ploeg, hij wist in 2016 ook al eens vijfde te worden in deze monumentale klassieker. Jhonatan Narváez, Connor Swift en Kim Heiduk maken het zevental van INEOS Grenadiers compleet voor de Ronde.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.