Toon Aerts: “Het doet pijn het WK te missen”
foto: Orange Pictures / SFA-Peter Scholz
Youri IJnsen dinsdag 17 januari 2017 om 16:04

Toon Aerts: “Het doet pijn het WK te missen”

Toon Aerts heeft voor het eerst sinds zijn valpartij in de Wereldbeker van Fiuggi-Rome gesproken met de pers. Daar brak hij op twee plekken zijn schouder, waardoor hij zijn wereldkampioenschap in rook zag opgaan. “Dit is echt balen”, treurt hij tegenover Sporza.

‘Slechtste moment om te vallen’
Voor de Europees kampioen van Telenet Fidea Lions kwam de klap letterlijk en figuurlijk hard aan. “Het doet pijn om het WK te missen, maar ik moet me troosten met de gedachte dat ik een schitterend seizoen achter de rug heb. Een val kan altijd gebeuren, alleen is dit het slechtste moment om te vallen in een seizoen. Vlak voor het WK en vlak voor heel wat mooie crossen die bij mij in de buurt worden gereden. Dit is echt balen, want ik was net goed bezig. En ik heb in de zomer heel hard gewerkt, ook met het oog op het WK. Ik wou graag naar dat WK om er een mooie prestatie te leveren.”

6 Reacties
Sorteer op:
Quote:
Ik wou graag naar dat WK om er een mooie prestatie te leveren
ehh, ik dacht dat hij laatst nog zei naar het WK te willen gaan om voor van Aert te knechten? maar goed, toch jammer dat hij er niet bij is want vaak best of the rest dit seizoen.
@achtpuntzes Uitstekend knechten kan toch ook een mooie prestatie zijn?
17 jan
@Erez, je zit hier toch niet te jij-bakken he?
@Scotty Nog nooit van de term gehoord, maar het klinkt niet al te positief. Mijn excuses als de reactie niet gepast was. Ik vond gewoon dat Aerts ook wat in diskrediet gebracht werd door meer in zijn woorden te lezen dan er werkelijk staat. Verder niks. Ik ben het wel met achtpuntzes eens dat het hoe dan ook een gemis is, want hij had uiteraard zijn plaats wel gehad.
@ Scotty: lol @ Erez: was vast niet persoonlijk bedoeld, maar een verwijzing naar een discussie op het forum waaraan Scotty en ik deelgenomen hebben.
Erg sneu voor Toon, maar gunstig voor Mathieu.

Geef een reactie