Tormans CX-team heeft met Shana Maes eerste dame beet
© Tormans CX Team
vrijdag 31 juli 2020 om 18:28

Tormans CX-team heeft met Shana Maes eerste dame beet

Het Tormans CX-team kan al rekenen op de diensten van Quinten Hermans, Corné Van Kessel, Kevin Kuhn en de beloften Thomas Mein, Théo Thomas en Emiel Verstrynge bij de mannen. Met Shana Maes (25) heeft Bart Wellens nu ook een dame in zijn team.

“Ik ben verheugd dat ik van deze professionele omgeving deel mag uitmaken”, zegt Shana Maes in een persbericht van het team. “Bart Wellens is altijd een voorbeeld voor mij geweest. We zijn overigens buren, dus ken ik hem en zijn broer Geert zeer goed. Ik kijk er naar uit om met Bart te mogen samenwerken.”

Bedoeling is dat Maes de kleuren van het Tormans CX Team vooral in het regionale circuit zal verdedigen. “We willen zowel internationale als regionale visibiliteit voor onze partner Tormans”, vertelt Bart Wellens. “Dan is Shana de perfecte kandidate om ons team te vervolledigen.”

In de zomer zal de 25-jarige Vorselaarse uitkomen voor Acrog-Tormans, het vroegere Balen BC. Daar is Bart Wellens’ jongere broer Geert een van de nieuwe bezielers van het damesteam.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.