Tour 2017: Wat kan je verwachten op WielerFlits?

vrijdag 30 juni 2017 om 18:30
Tour 2017: Wat kan je verwachten op WielerFlits?

Mis niets van de Tour de France op WielerFlits! Dit jaar pakken we groots uit met onder andere een speciale Tourshow en een verslaggever ter plaatse.

Wat gaan we doen?

  • Vanaf vanavond komen wij met een gloednieuw item. In samenwerking met Futurumshop.nl presenteert WielerFlits dagelijks de Futurumshop TourFlits, een programma voor de fietsende Tourfan met veel aandacht voor materiaal. Iedere dag om 19:00 komt er een nieuwe aflevering online. Presentator Youri IJnsen bespreekt met terugkerende gasten als Maarten Tjallingii en Bram Tankink dagelijks een prikkelende stelling. Daarnaast is er iedere dag een prijsvraag met wielerprijzen ter waarde van minimaal € 250,-.
  • Tijdens deze nieuwe show is er iedere dag ook een aan materiaal gerelateerd item uit de Tour. Maxim Horssels is ter plaatse en volgt de Tourkaravaan van Düsseldorf tot en met Parijs. Naast items voor de TourFlits maakt hij ook interviews met renners.
  • Marco Minnaard maakt deze Tour namens Wanty-Groupe Gobert zijn debuut in het peloton. Met de rubriek De eerste van Marco volgen wij de verrichtingen van deze Tourdebutant op de voet.
  • De afgelopen weken zag je op WielerFlits al regelmatig een wielerquiz voorbij komen. In juli schakelen we een tandje bij en zijn er iedere dag vragen om te beantwoorden. Degene die aan het einde van de Tour het beste heeft gescoord, wint een Merida Scultura 300 TEAM-racefiets.
  • Overdag niet in de gelegenheid om de koers te volgen? Geen probleem! Door een samenwerking met Perform bieden wij iedere dag een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd, waardoor je op een moment wanneer het jou uitkomt de etappe terug kunt kijken.
  • De afgelopen Giro d’Italia konden we je iedere dag een item van  ‘Filemon on Tour’ presenteren. Filemon Wesselink reist ook deze Tour mee met het peloton en brengt dagelijks verslag van zijn belevingen.

Daarnaast kan je uiteraard ook deze Tour dagelijks live meepraten over de wedstrijd in onze volg-hier topics. Het koersverloop is na afloop terug te lezen in een uitgebreid wedstrijdverslag met de uitslagen van ProCyclingstats. Onze huisfotograaf Stefano Sirotti volgt de koers op de voet en bezorgt ons iedere dag de foto’s van de etappe. Tot slot publiceren we dagelijks om 19:00 de voorbeschouwing met het parcours en de favorieten voor de komende etappe.

Wil je niets missen van bovenstaande items Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

We hopen met deze invulling de Tour voor jullie nóg mooier te maken.

Geniet van de Tour!

Dit artikel delen:

12 Reacties

rahimns 30 juni 2017 om 19:02

Dit klinkt heel erg goed… ben benieuwd.

Mark96 30 juni 2017 om 19:11

Ziet er goed uit.

Raafje 30 juni 2017 om 19:31

Ziet er erg leuk uit! Ook veel kansen om een prijs te winnen.

iLLan 30 juni 2017 om 19:55

Mooi man, dat is nog eens coverage van A tot Z! En ook fijn om te weten wat er gaat komen.

nederbelg 30 juni 2017 om 20:39

Hulde!

Romāns Vainšteins 30 juni 2017 om 20:47

‘de eerste van Marco’ spreekt me aan, ook het aantal delen en of hij die Eifeltoren gaat zien.

Luuk Thijssen 30 juni 2017 om 20:58

Leuk programma!

Thijs E 30 juni 2017 om 21:18

Dit is uit de categorie “go big or go home”. En jullie zijn duidelijk niet naar huis gegaan, leuk.

Daan° 30 juni 2017 om 22:26

Gaaf! En Maxim, veel plezier!

Wolt 30 juni 2017 om 22:26

Prima bezig wielerflits, waarvoor hulde.
Met stip de beste wielersite die ik ken.

Jungle Man 1 juli 2017 om 12:41

Aan de redactie: jullie zijn goed bezig! Mijn complimenten

achtpuntzes 1 juli 2017 om 12:57

ik had wat kritiek op WF tijdens de Giro door het ontbreken van eigen content en vooral het nieuws van andere media overnemen, maar wielerflits slaat nu driedubbeldwars terug tijdens de Tour.
fantastisch dat jullie dit alles gaan doen. chapeau wielerflits! :)

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.