Tour 2021: Pogacar baalt voor ploeggenoten, Hirschi haalt schouder uit de kom
foto: Cor Vos
zaterdag 26 juni 2021 om 20:21

Tour 2021: Pogacar baalt voor ploeggenoten, Hirschi haalt schouder uit de kom

Bijna alle ploegen likken hun wonden na de valpartijen in de openingsrit, zo ook UAE Team Emirates.  De ploeg van Tadej Pogačar zag Marc Hirschi zijn schouder uit de kom halen bij een valpartij. “Maar er zijn geen breuken of andere blessures vastgesteld”, meldt zijn team. “Morgen zullen we bepalen of hij fit genoeg is om te starten.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tadej Pogačar kon door de valpartijen van zijn ploeggenoten niet terugkijken op een geslaagde dag. “Er valt vrij weinig te vieren”, geeft hij aan. “Ik hoop dat het goed met iedereen gaat. Marc is hard gevallen, maar we hopen op het beste. Gelukkig is de eerste dag voorbij.”

“Hopelijk wordt morgen iets rustiger. Ik ben blij met mijn witte trui, maar na alle valpartijen hebben we even andere dingen aan ons hoofd”, eindigt hij.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.