Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe
Campenaerts (r) - foto: Cor Vos
woensdag 7 juli 2021 om 16:33

Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe

Voor Victor Campenaerts is de elfde etappe het eindstation geworden in de Tour de France. Na vierenhalf uur koers werd bekend dat de Belgische renner van Qhubeka-NextHash de strijd had gestaakt. Hij was alweer de zevende uitvaller in deze rit over de Mont Ventoux.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!


Campenaerts was bezig aan zijn eerste Ronde van Frankrijk. Tegen Sporza vertelde de Belg van Qhubeka-NextHash al dat hij de tijdslimiet vreesde in de bergetappe over de Mont Ventoux. Hij voelde zich al niet goed. “Ik denk wel dat de tank leeg is. In alle wedstrijden wilde ik aanvallend zijn en qua programma hebben we de limieten gezocht. Ik vrees dat ik die heb gevonden.”


Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.