Tour 2024: Dit zijn de verschillen na de rit naar Superdévoluy – Evenepoel pakt tijd op Vingegaard
foto: Cor Vos
donderdag 18 juli 2024 om 07:30

Tour 2024: Dit zijn de verschillen na de rit naar Superdévoluy – Evenepoel pakt tijd op Vingegaard

Overzicht De zeventiende etappe van de Tour de France zorgde onverwacht nog voor spektakel tussen de favorieten. Het leverde Remco Evenepoel enkele seconden tijdwinst op ten opzichte van Jonas Vingegaard. De Belg kruipt zo wat dichter bij de Deen, die nog wel tweede blijft staan in het klassement. WielerFlits zet de verschillen op een rijtje.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Evenepoel pakte met een aanval op Superdévoluy twaalf seconden op Jonas Vingegaard. Het verschil tussen de twee was twee minuten en tien seconden, nu is dat een minuut en 58 seconden. Ondertussen pakte ook Pogacar nog twee tellen op zijn naaste belager Vingegaard. In de rest van de top-tien waren geen verschuivingen. De nummers vier tot en met tien van het klassement finishten samen, op meer dan twee minuten van Pogacar, Vingegaard en Evenepoel.

AK
RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.