Tour de France 2023: Astana Qazaqstan presenteert nieuw tenue
foto: Astana Qazaqstan
vrijdag 23 juni 2023 om 12:43

Tour de France 2023: Astana Qazaqstan presenteert nieuw tenue

Cees Bol en Mark Cavendish zullen deze Tour de France in een ander tenue van Astana Qazaqstan rondrijden dan ze normaal zijn gewend. De ploeg heeft namelijk een nieuw tenue gepresenteerd.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Aan het shirt zijn gele en donkerblauwe patronen toegevoegd, die de vele mineralen en gesteenten die Kazachstan heeft moeten representeren. Daarnaast moet ook de vlag van Kazachstan erin terug zijn te herkennen.

Dat Astana Qazaqstan voor dit tenue kiest, is goed te verklaren: het team is recentelijk een partnership aangegaan met KAZ Minerals. Ook Freedom Broker is op het tenue terug te zien.

foto: Astana Qazaqstan

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.