Transfers 2010: Correia, Richeze, Euser..
woensdag 30 december 2009 om 13:23

Transfers 2010: Correia, Richeze, Euser..

Vanaf 1 september maken de ploegen bekend welke renners ze voor volgend seizoen bij andere teams hebben weggeplukt. In deze rubriek zorgt WielerFlits voor een overzicht.

João Correia
João Correia rijdt volgend seizoen voor het Cervélo Test Team. De vederlichte Portugees komt over van het Amerikaanse Bissel Pro Cycling, waar hij in 2008 zijn comeback maakte nadat hij op zijn 21ste was gestopt met wielrennen. Correia, inmiddels 36, is na Theo Bos, Xavier Tondo, Davide Appolloni en Stefan Denifl de vijfde aanwinst van de Zwitserse ProContinentale ploeg.

Mauro Abel Richeze
Mauro Abel Richeze, die weg moest bij CSF, heeft een nieuwe ploeg gevonden. De 24-jarige Argentijn rijdt volgend seizoen voor Rock Racing, dat in januari een ProContinentale licentie verwacht. Mauro Abel is de jongere broer van de rappe Ariel Maximiliano, die momenteel geschorst is.

Lucas Euser
Lucas Euser kreeg op het allerlaatste moment te horen dat hij weg moest bij Garmin-Slipstream, maar vond al snel een nieuwe ploeg. De jonge Amerikaans tekende een contract bij het Canadese Planet Energy, dat de ambitie heeft om in 2011 als een ProContinentale ploeg door te gaan.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle transfers

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.