Tratnik, Kwiatkowski en Bennett meten schade op na crashes in Milaan-San Remo
Jan Tratnik - foto: Cor Vos
zondag 19 maart 2023 om 15:03

Tratnik, Kwiatkowski en Bennett meten schade op na crashes in Milaan-San Remo

Jan Tratnik, Michal Kwiatkowski en Sam Bennett kwamen zaterdag alle drie ten val in de voorfinale van Milaan-San Remo. De schade lijkt echter mee te vallen bij het drietal. “Een verkeersobstakel heeft mijn wedstrijd geruïneerd”, schrijft de Sloveen van Jumbo-Visma.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tratnik lag bij dezelfde valpartij als Kwiatkowski, vlak voor de beklimming van de Cipressa. “Ik probeerde nog terug te komen, maar dat was niet mogelijk. Het belangrijkste is dat het met mijn botten en hoofd goed gaat”, verzekert Tratnik. “Dus ik kijk al uit naar alle nieuwe avonturen.”

“Dit was niet het casino waar ik van droomde”, zegt Kwiatkowski met een knipoog. “Dat ik vlak voor de Cipressa wegviel uit het peloton was pijnlijk. Ik ben blij dat de rest van de ploeg goed werk deed om Filippo Ganna te lanceren op de Poggio. Een geweldig resultaat, vriend!”

Sam Bennett lag ook bij een crash. “Gelukkig ziet het er erger uit dan het is”, stelt de sprinter van BORA-hansgrohe ons gerucht. “Het is jammer dat ik de finale miste, maar blij dat ik mij goed hersteld heb. Volgend jaar zal ik terugkeren in San Remo.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.