Trek-Segafredo met Mads Pedersen en Stuyven naar Openingsweekend

donderdag 25 februari 2021 om 18:39
Trek-Segafredo met Mads Pedersen en Stuyven naar Openingsweekend

Jasper Stuyven won vorig jaar Omloop Het Nieuwsblad - foto: Cor Vos

Trek-Segafredo heeft zijn selectie voor de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne op papier. De Amerikaanse formatie heeft met Mads Pedersen, Jasper Stuyven en Edward Theuns drie interessante pionnen om mee te spelen.

Stuyven was al eens de beste in Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne en hoopt in die eerste wedstrijd zijn titel te prolongeren. “Het maakt niet uit dat de Omloop pas mijn eerste wedstrijd van het seizoen is. Ik geloof dat je meteen competitief kunt zijn. We hebben het goed opgevangen met verschillende trainingskampen.”

“Ik kijk ernaar uit om weer in België te koersen. Het is geen geheim dat we een goede klassiekergroep hebben en we ook een vriendenploeg zijn. We hopen deze wedstrijd te winnen. Het is altijd een geweldige ervaring om als titelverdediger aan een wedstrijd te beginnen en met rugnummer 1 te koersen. Het is een uitdaging, maar ik wil graag nog een keer winnen!”

Ook Pedersen kijkt uit naar het Vlaamse Openingsweekend. “We hebben een geweldig trainingskamp achter de rug in Dénia. We hebben bovendien het parcours goed verkend en het voelde goed om weer over de kasseien te koersen. We beginnen met een goed gevoel aan het Openingsweekend en we hopen meteen een topresultaat te boeken.”

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor flag-be Vlaamse Openingsweekend (27-28 februari)
flag-dk Jakob Egholm
flag-lu Alex Kirsch
flag-ie Ryan Mullen
flag-dk Mads Pedersen
flag-gb Charlie Quarterman
flag-be Jasper Stuyven
flag-be Edward Theuns

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.