Trinity gaat, ook zonder Pidcock, verder als continentale ploeg
Trinity had al een eigen veldritploeg, met Tom Pidcock - foto: Trinity Racing
maandag 21 december 2020 om 14:33

Trinity gaat, ook zonder Pidcock, verder als continentale ploeg

Ondanks dat Trinity Racing afscheid moet nemen van mede-oprichter Tom Pidcock, maakt de ploeg een stap omhoog. Het Britse team rijdt in het seizoen 2021 op een continentale licentie op de weg, met Iers kampioen Ben Healy als kopman.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pidcock rijdt vanaf volgend seizoen voor INEOS Grenadiers in de WorldTour, maar ook zonder het multitalent groeit de formatie verder. Het was al actief in diverse beloftenwedstrijden, en ook in disciplines als het veldrijden en het mountainbiken was Trinity te zien. In 2021 wil men zich ook toeleggen op het gravelracen en Esports.

De selectie zal bestaan uit een dertien renners, met naast Britten ook drie Ieren, drie Amerikanen, een Japanner en een Braziliaan. Ook sluiten met Haley Batten en Chiara Teocchi twee mountainbikesters aan bij de Britse ploeg. Zij zullen zich, net als Christopher Blevins, focussen op de Olympische Spelen van Tokio. De jonge Braziliaan Alex Malacarne focust zich ook op de mountainbike.

Selectie Trinity Racing 2021
flag-us Christopher Blevins
flag-gb Sam Culverwell
flag-ie Matthew Devins
flag-gb Thomas Gloag
flag-us Luke Lamperti
flag-br Alex Malacarne
flag-gb Cameron Mason
flag-ie Finley Newmark
flag-ie Ben Healy
flag-gb Ollie Rees
flag-jp Tosh Teare
flag-gb Ben Turner
flag-gb Max Walker

flag-gb Haley Batten
flag-it Chiara Teocchi

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.