Tyler Farrar: “Eindzege is nog niet binnen”
zaterdag 3 oktober 2009 om 22:34

Tyler Farrar: “Eindzege is nog niet binnen”

Tyler Farrar won inmiddels al twee etappes en staat eerste in het klassement van de Franco-Belge (cat. 2.1). Echter ging de Amerikaan vandaag, in de voorlaatste etappe waar hij derde werd, na 62 kilometer tegen de grond en ondervind hierdoor last van zijn heup. De eindzege is in zicht, maar ze is volgens de Garminrenner echter nog niet zeker met de lastige slotetappe van morgen voor de boeg.

“Ik heb last aan de rechterheup, maar zal de pijn wel verbijten. Ik moet deze wedstrijd immers nog winnen. De eindzege is zeker nog niet binnen, morgen kan er nog zeer veel gebeuren. Zeker op het lastige parkoers met daarin die nijdige helling.”

“Ik sprokkelde inderdaad weer wat bonificatieseconden, maar zeker niet voldoende om nu al te zeggen dat ik eindlaureaat ga worden. Ik kan alvast rekenen op een zeer sterke ploeg rondom mij. Ook vandaag hebben mijn ploegmakkers berenwerk verricht. Hopelijk hebben ze morgen weer een goede dag, zodat ik in een zetel naar Doornik kan rijden”, aldus de klassementsleider tegenover Het Laatste Nieuws.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.