UAE Emirates verlengt contract toptalent Pogacar tot en met 2023
foto: Cor Vos
vrijdag 28 juni 2019 om 13:55

UAE Emirates verlengt contract toptalent Pogacar tot en met 2023

Tadej Pogačar zal ook de komende seizoenen uitkomen voor UAE Emirates. De jonge Sloveen heeft namelijk zijn nog doorlopende contract verlengd tot en met 2023. “Ik dank de ploeg voor het vertrouwen”, zo is de beloftevolle klimmer in zijn nopjes.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De nog altijd maar 20-jarige Pogačar is bezig aan zijn eerste seizoen als prof, maar dit belette hem niet om al de Rondes- van Algarve en Californië te winnen. Daarnaast wist hij ereplaatsen te versieren in de Rondes- van het Baskenland en Slovenië.

En dus is UAE Emirates er als de kippen bij om Pogačar een nieuw contract te laten tekenen. Hierdoor koerst het toptalent nog minstens vier jaar voor de ploeg van manager Mauro Gianetti. “Hij is niet alleen een renner voor de toekomst. Tadej heeft zich al bewezen”, is de oud-renner lovend.

Focus op jonge renners 
Het verlengen van Pogacar’s contract is onderdeel van een plan, zo laat Gianetti weten. “We willen een sterke formatie bouwen met veel jonge renners. Tadej is er zonder enige twijfel één van.” Zijn poulain vult aan. “Ik hoop dat we ons verder kunnen ontwikkelen de komende jaren.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
28 juni 2019 18:43
Ben benieuwd binnen enkele jaren !

Om te reageren moet je ingelogd zijn.