UCI feliciteert Vittoria Bussi, Marc Márquez op visite in La Vuelta
foto: Sirotti
vrijdag 14 september 2018 om 14:52

UCI feliciteert Vittoria Bussi, Marc Márquez op visite in La Vuelta

Wielerflits Kort In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de felicitaties van de UCI aan Vittoria Bussi en hoog bezoek voor de Vuelta a España.

UCI-baas David Lappartient feliciteert Vittoria Bussi

UCI-president David Lappartient heeft Vittoria Bussi gefeliciteerd met het Werelduurrecord voor vrouwen, dat ze gisteren in het Mexicaanse Aguascalientes aanscherpte naar 48,007 kilometer. “We hebben een geweldige prestatie gezien”, zei hij. “Het is geweldig om te zien dat vrouwelijke atletes het Werelduurrecord aanvallen. Onze vastberadenheid om het vrouwenwielrennen te bevorderen, omvat onder meer de wens om meer vrouwen te zien concurreren.”


Wereldkampioen MotoGP op visite bij wereldkampioen wielrennen

Hoog bezoek vandaag voor de start van de negentiende rit van de Vuelta a España; de Spaanse motorcoureur Marc Márquez, viervoudig wereldkampioen in de koningsklasse MotoGP, was namelijk op visite in de karavaan en ontmoette onder anderen wereldkampioen Peter Sagan. De Slowaak overhandigde hem in de ploegbus van BORA-hansgrohe een gesigneerde regenboogtrui. Ook stak hij zijn landgenoot Enric Mas een hart onder de riem.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.