Betfirst deelt gratis weddenschappen uit tijdens de Giro d’Italia

dinsdag 14 mei 2019 om 21:30
Betfirst deelt gratis weddenschappen uit tijdens de Giro d’Italia

Voor de wielerliefhebber wordt het met drie weken Giro in het vooruitzicht weer genieten. Van van 11 mei tot 2 juni doorkruist het peloton Italië en staat er iedere dag een topkoers op het programma. Ben jij van plan om jouw wielerkennis de komende Giro d’Italia ten gelde te maken? Check dan de acties die Unibet tijdens La Corsa Rosa gepland heeft staan.

Outright Promotie

Wie gaat dit jaar de Giro d’Italia winnen? Wordt het Tom Dumoulin, Primoz Roglic of Simon Yates? Voorspel de winnaar van de Giro d’Italia en ontvang bij een inzet van 10 euro Ontvang een gratis weddenschap van 2 euro per etappe dat jouw renner in de roze trui rijdt!

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod

Money Back Promotie

Wielrennen is geen wiskunde. Het is daarom niet vanzelfsprekend dat de topfavoriet een etappe wint. Om jouw risico te beperken, biedt Unibet een sympathieke verzekering. Plaats voorafgaand aan de koers een weddenschap van minstens €10 op de winnaar van de etappe. Wordt jouw favoriet tweede of derde? Dan ontvang je een gratis weddenschap van 10 euro binnen 72 uur na de etappe.

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod

Bet & Get promotie

Deze Giro d’Italia is het ook mogelijk om terwijl de koers aan de gang is op de wedstrijd te wedden. Wanneer je tijdens etappe 6 (16 mei), etappe 14 (25 mei) & etappe 16 (28 mei) minstens tien euro inzet, ontvang je een gratis weddenschap van vijf euro.

Klik hier om gebruik te maken van dit aanbod

Dit artikel delen: