Vacansoleil heeft in Santini nieuwe kledingsponsor
woensdag 18 november 2009 om 10:51

Vacansoleil heeft in Santini nieuwe kledingsponsor

Met het Italiaanse sportmerk Santini heeft Vacansoleil een gerenommeerde kledingsponsor binnen weten te halen. Na goede prestaties in de Ronde van Spanje en de Ronde van Lombardije, wilde de Italiaanse fabrikant hun naam graag op het geel-blauwe shirt zetten.

“We ontmoetten Vacansoleil op de dag dat Borut Bozic een rit won in de Ronde van Spanje”, verklaart directeur Monica Santini. Met de wijze waarop zij zich presenteerden in de Vuelta bestond er bij ons geen enkele twijfel over de kans om sponsor te worden van dit team. Vervolgens sloot het team het seizoen af met Johnny Hoogerland die vijfde werd in onze thuiswedstrijd, de Ronde van Lombardije. We wensen het team het beste voor 2010 en hebben sterk het gevoel dat deze ploeg vele mogelijkheden kent en zijn blij daarbij te horen”.

Dit seizoen reed de Nederlandse ProContinentale ploeg nog in het Franse merk Le Coq Sportif. “Het bedrijf Vacansoleil zit in tien Europese landen en is begonnen met sponsoring om zoveel mogelijk mensen te bereiken”, geeft manager Daan Luijkx aan. “Santini is een wereldmerk die de complete wielerwereld bereikt met hun prachtige kleding. De Santini-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en de renners waren zeer enthousiast over de eerste samples. De renners zullen het nieuwe tenue dan ook met trots dragen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.