Valerio Conti baalt: “Ik geloofde in de zege”
Foto: LaPresse
zaterdag 13 mei 2017 om 18:12

Valerio Conti baalt: “Ik geloofde in de zege”

Voor Valerio Conti verliep de slotkilometer in de achtste etappe van de Giro d’Italia anders dan gehoopt. De Italiaan maakte onderweg een sterke indruk, maar een valpartij zorgde ervoor dat hij niet voor de zege kon strijden. “Ik ben enorm teleurgesteld”, aldus Conti op de Facebook-pagina van UAE Emirates.

“Ik geloofde in de overwinning”, vervolgt hij. “Ik reed een perfecte etappe. In de finale bleven de sterkste renners van de kopgroep over en we waren er klaar voor om voor de ritzege te strijden.” De Italiaan schakelde echter zichzelf uit. “Misschien trapte ik iets te hard in de bocht. Ik hoop dat er nog een kans gaat komen, want mijn vorm is erg goed.” De etappe werd uiteindelijk gewonnen door Gorka Izagirre van Movistar.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
Was een nare bocht, je zag ook Sanchez daar bijna wegglijden
13 mei 2017 18:36
Die flecha is toch een meerwaarde op eurosport... now we come to the corner, flecha said it was slippery... en hop!
13 mei 2017 18:38
Flecha had hem wel even mogen waarschuwen.
13 mei 2017 22:06
Idd Flecha is een aanwinst voor die zender, alleen vind ik het niet nodig in volle finale om naar zijn parcours herkenning over te schakelen...
14 mei 2017 09:17
Ik denk dat de val van conti, visconti zijn zege heeft gekost. En inderdaad is het irritant, al heeft flecha gelijk gehad in deze bocht, dat eurosport op de meest slechte momenten overschakelen naar reclame en flecha.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.