Valpartij houdt Matej Mohoric uit openingsweekend
foto: Cor Vos (archiefbeeld)
donderdag 28 februari 2019 om 22:32

Valpartij houdt Matej Mohoric uit openingsweekend

Matej Mohorič verschijnt toch niet aan het vertrek van Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De Sloveen van Bahrain Merida kwam vandaag ten val tijdens een trainingsrit en blijft daardoor noodgedwongen aan de kant dit weekend.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Mohorič kampt met diepe snijwonden en verwondingen aan de knie en kreeg daarvoor meerdere hechtingen, meldde zijn ploeg nog. Voor het eerst in zijn loopbaan stonden beide koersen op het programma van de nog jonge Sloveen (24), die in 2012 wereldkampioen bij de junioren werd.

Vorig jaar beleefde hij een echte doorbraak met onder meer ritwinst in de Giro d’Italia en eindzeges in de Binck Bank Tour en de Deutschland Tour.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.