Van Aert in 2019 ook van start in Milaan-San Remo, E3 en Amstel Gold Race
vrijdag 21 december 2018 om 15:40

Van Aert in 2019 ook van start in Milaan-San Remo, E3 en Amstel Gold Race

Veldritwereldkampioen Wout van Aert zal volgend voorjaar een uitgebreider programma rijden. Dat vertelde de Kempenaar tijdens de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma, het team waarvoor hij vanaf 1 maart zal uitkomen, voor de camera van WielerFlits.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Na het WK veldrijden in het Deense Bogense rijdt Van Aert nog één veldrit, namelijk de Brico Cross in Maldegem. Vanaf dan focust hij vol op het klassieke voorjaar, dat voor hem – net als vorig jaar – start met de Omloop Het Nieuwsblad.

Wout van Aert zal ook aan de start van de Strade Bianche én Milaan-San Remo staan. Het wordt zijn eerste deelname aan de Primavera. In tegenstelling tot vorig jaar neemt hij er ook de E3 BinckBank Classic bij. En na Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, volgt met de Amstel Gold Race een laatste topklassieker vooraleer hij aan een langere rustperiode begint.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.