Van der Haar: “Ik kon niet stoppen met lachen”
foto: Marcel Koch
zondag 22 januari 2017 om 16:30

Van der Haar: “Ik kon niet stoppen met lachen”

Euforie alom in het Telenet Fidea Lions-kamp na de Wereldbeker in Hoogerheide. Met Corné van Kessel (derde), Tom Meeusen (tweede) én winnaar Lars van der Haar op het ereschavot. “Gaaf dat zij ook op het podium staan”, vertelt Van der Haar in het flashinterview.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
In de cross gegroeid
Dat uitgerekend Van der Haar wist te winnen, na maandenlang blessureleed, kwam als een verrassing. “Dit is heel onverwacht”, vindt de hoofdrolspeler zelf. “In het begin had ik moeite met het tempo, maar ik kon terugkeren. Mathieu van der Poel had net gas gegeven en ik wilde hem helpen. Ik nam over, maar Mathieu hield toen zijn benen stil.”

‘Geen zorgen om Van der Poel’
Ook Van der Haars ploeggenoten verrichtten het nodige afstopwerk. “Voor mij was het heel fijn om zo’n groot gat te hebben. Het parcours was zo verschrikkelijk snel, dat ik nergens tijd mocht verliezen. In de laatste ronde kon ik niet stoppen met lachen. Gaaf dat ook mijn ploegmaats op het podium staan. Ik ben goed in orde, maar het WK is iets anders.” En wat dan met de offday van Van der Poel? “Maak je over hem geen zorgen. Die is met zijn hoofd allang bij het WK. Ik vertrouw op hem en dat kunnen we beter allemaal doen.”

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
22 januari 2017 20:02
Mooie reactie over MvdP! Ben blij voor Lars, moet een opluchting zijn.
22 januari 2017 20:54
Bontgenoten voor het leven, je benen stilhouden oo mooman suprem. Stille poelen hebben diepe gronden.
22 januari 2017 23:39
Bont van een Vos zeker, ik kan niet stoppen met lachen. :)
23 januari 2017 00:35
@wheely
Twijfelde of het met dt was maar wellicht begreep je de woordspeling niet.
23 januari 2017 17:17
Sterk gereden van Van der Haar. Wederom kleine sfeerimpressie gemaakt gisteren:

https://www.youtube.com/watch?v=fr5vX1XoDAM

Om te reageren moet je ingelogd zijn.