Van der Poel en Merlier voeren Alpecin-Fenix aan in Tirreno-Adriatico
foto: Cor Vos
vrijdag 4 september 2020 om 13:55

Van der Poel en Merlier voeren Alpecin-Fenix aan in Tirreno-Adriatico

Alpecin-Fenix heeft zijn selectie op papier voor Tirreno-Adriatico. Mathieu van der Poel mag zich uitleven in de lastige ritten, Tim Merlier zal worden uitgespeeld in de etappes die eindigen in een sprint.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Van der Poel is Tirreno-Adriatico niet de eerste Italiaanse wedstrijd van het seizoen. Hij reed na de coronabreak al Strade Bianche, Milaan-Turijn, Milaan-San Remo, de Gran Piemonte en de Ronde van Lombardije. De 25-jarige renner zal de komende week ongetwijfeld willen scoren in het rood-wit-blauw.

Merlier liet na zijn zege in de Brussels Cycling Classic weten met ambitie naar Italië te trekken voor Tirreno-Adriatico. De Belgische kampioen hoopt een rit te winnen en zal in de sprints kunnen rekenen op Jonas Rickaert. Die laatste moet als sprintaantrekker Merlier naar één of meerdere zeges piloteren.

De selectie bestaat verder nog uit Dries De Bondt, Kristian Sbaragli, Otto Vergaerde en klimmer Louis Vervaeke.

Selectie flag-be Alpecin-Fenix voor flag-it Tirreno-Adriatico (7-14 september)
flag-be Dries De Bondt
flag-be Tim Merlier
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-be Jonas Rickaert
flag-it Kristian Sbaragli
flag-be Otto Vergaerde
flag-be Louis Vervaeke

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.