Van der Poel en Van der Breggen maken kans op MTB Award
woensdag 28 november 2018 om 11:06

Van der Poel en Van der Breggen maken kans op MTB Award

Mathieu van der Poel en Anna van der Breggen zijn genomineerd voor de MTB Awards van Stichting MTB Platform. In vier categorieën kiest men uit vijf of vier kandidaten. Ook het publiek heeft een stem. Op zondag 16 december maakt de organisatie de winnaars bekend in Nijmegen. Van der Poel werd vorig jaar uitgeroepen tot mountainbiker van het jaar.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Bij de mannen is ook het 21-jarige toptalent David Nordemann geselecteerd. Net als Van der Poel, is de mountainbiker ook een van de genomineerden voor Wielrenner van het Jaar. Wel met het verschil dat MVDP daar meedingt bij de elite en Nordemann bij de beloften. Bij de vrouwen gaat Van der Breggen dan weer de strijd aan met de afgelopen seizoen zeer sterke Anne Tauber. Zij werd vorig jaar uitgeroepen tot mountainbikester van het jaar. Ook Anne Terpstra komt in aanmerking.

Elite-mannen
Hans Becking
Jeroen van Eck
David Nordemann
Mathieu van der Poel
Milan Vader

Elite-vrouwen
Sophie von Berswordt
Anna van der Breggen
Anne Tauber
Anne Terpstra
Lotte Koopmans

Anna van der Breggen

Van der Breggen foto: ASO

Talent-mannen
Marc Bouwmeester
Mick van Dijke
Tim van Dijke
Milan Ziemerink

Talent-vrouwen
Aniek van Alphen
Hannah van Boven
Ramona Carfora
Larissa Hartog

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.