Van der Poel na nieuwe zege: “Besloot te wachten tot de sprint”
foto: Corendon-Circus
vrijdag 12 juli 2019 om 19:10

Van der Poel na nieuwe zege: “Besloot te wachten tot de sprint”

Mathieu van der Poel wachtte in de Shorttrack-wedstrijd in Les Gets geduldig zijn kansen af tot hij kon toeslaan in de sprint. Een bewuste tactiek, zo zei hij achteraf. Voor de Nederlandse kampioen betekende dit namelijk zijn terugkeer na een trainingsperiode.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“De wedstrijd was vrij oké voor een Shorttrack, we hebben al moeilijkere wedstrijden gehad”, liet Van der Poel na afloop weten. “Ik wilde in het wiel bij de anderen blijven na een periode zonder koersen, dat was mijn tactiek. Dus ik besloot te wachten tot de sprint. Het deed zeer vandaag, maar dat doet het eigenlijk altijd. Het deed niet meer pijn dan in de andere wedstrijden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.