Van der Poel nog wat langer aan de kant na kleine ingreep
donderdag 3 september 2015 om 11:11

Van der Poel nog wat langer aan de kant na kleine ingreep

Mathieu van der Poel moet zijn fiets wat langer laten staan dan verwacht. De wereldkampioen veldrijden onderging gisteren een kleine ingreep aan zijn knie om de wond goed schoon te maken. Hij staat in ieder geval tot dinsdag aan de kant.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel blesseerde zijn knie eind vorige maand bij een zware val in de Ronde van de Toekomst en moest daardoor uiteindelijk de strijd staken. Afgelopen vrijdag kreeg de renner van BKCP-Corendon al te horen dat hij zeker een week niet mag fietsen. Dat blijkt nu dus nog wat langer te zijn.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
3 september 2015 11:25
Rustig en goed, M. ! Moet er niet aan denken dat er iets chronisch gaat zeuren in die veelbelovende benen.
3 september 2015 11:45
Eerlijk gezegd wel mooi die extra rust. Die staat er gewoon met het veldrijden. Lekker uitgeust aan het seizoen beginnen. Loopt zo geen risico meer nog verder geblesseerd te raken.
3 september 2015 12:34
Als hij zijn vader achterna gaat heeft hij nog een carriere van minstens 20 jaar voor de boeg. Geen risico's nemen! ;)
3 september 2015 13:12
@thorsen
hij zit al bij zijn vader in het wiel. Binnen een paar jaar erop en erover.
3 september 2015 13:20
Mag ik als Belg hopen dat hij volledig hersteld maar net een maand later op niveau is,dit in tegenstelling tot Nijs en Van Aert ? Zodoende deze nog een spannende marge ivm klassementen en eventueel een zege kunnen meepikken. Hoop op een mooie tournee voor Nijs maar dat wordt het zowiezo,er is en zal maar 1 icoon blijven in het veldrijden,net als Merckx in het wielrennen. De gemiste wereldtitels van Nijs zijn veelal te danken aan zijn eigen gulzigheid, pech en dat hij uit Belgenland komt.
3 september 2015 15:27
Hij heet toch gewoon Sven Nys?
3 september 2015 22:07
Je mag het hopen zoetpap. Maar ik zie toch echt liever de jonge generatie het overnemen.

Nys is een icoon, maar zeker niet de beste in mijn ogen. Dan had hij toch vaker wereldkampioen moeten worden.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.