Van Loy, Van de Steene én Verdonschot moeten passen voor Namen
foto: PhotoPress.be
vrijdag 21 december 2018 om 17:45

Van Loy, Van de Steene én Verdonschot moeten passen voor Namen

Update Ellen Van Loy en Kim Van de Steene zullen komende zondag niet aan de start staan van de Wereldbeker van Namen. Beide vrouwen maken geen onderdeel uit van de definitieve selectie, die door de wielerbond is vrijgegeven.

Van Loy heeft nog altijd last van een knieblessure, die ze opliep na een val in de Druivencross van Overijse. Van de Steene moet dan weer rust nemen wegens oververmoeidheid. De honneurs zullen zondag worden waargenomen door onder meer wereldkampioene Sanne Cant, Loes Sels en Laura Verdonschot.

Bij de mannen zijn er geen verrassingen. Wereldbekerleider Toon Aerts en Wout van Aert zijn de voornaamste namen. In totaal starten er achttien eliterenners in Namen.

Bekijk hier de volledige selectie voor Namen 

Update 21 december – 17.45 uur
Ook Laura Verdonschot is er niet bij in Namen; de Belgische maakte nochtans deel uit van de nationale selectie. Een knieblessure houdt haar aan de kant, meldt ze op haar social media. “De knie wordt als sinds maandag behandeld, maar geeft nog geen beterschap. Wel hopen we de Wereldbeker van Zolder op tweede kerstdag te rijden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.