donderdag 31 augustus 2017 om 20:30

Kijk WielerFlits Live met Dylan van Baarle, Michael Boogerd en Taco van der Hoorn terug

Het was een drukke week in het wielrennen. In de openingsweek van de Vuelta a España leek niemand Chris Froome pijn te kunnen doen. De Tourwinnaar deelde juist tikken uit aan de concurrentie. De Ronde van Spanje wordt deze week uitgebreid besproken in WielerFlits Live. Bij presentator Jeroen Toet schuiven Dylan van Baarle, Michael Boogerd en WielerFlits-redacteur Youri IJnsen aan. Met verslaggever Maxim Horssels – die in Spanje is – hebben we contact via Skype.

Voor onze gast Dylan van Baarle was het een roerige week. Opeens kwam het nieuws naar buiten dat zijn ploeg Cannondale-Drapac mogelijk stopt wegens het afhaken van een sponsor. Andere gespreksonderwerpen zijn Sunweb, dat Warren Barguil wegstuurde uit de Vuelta, we bespreken de zege van Taco van der Hoorn in de Schaal Sels (met de winnaar himself) en blikken we terug op de Ronde van de Toekomst.

ZAPSERVICE WIELERFLITS LIVE #38

WK-selectie Nederland

Vuelta a España

Sponsor Cannondale-Drapac afgehaakt

Diversen

Prijsvraag

Agenda

Kijkersvragen

De uitzending is terug te zien op ons YouTube-kanaal, onze Facebook-pagina, en natuurlijk hier op WielerFlits.nl.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
58 Reacties
Sorteer op:
29 augustus 2017 21:14
Wederom leuke informatieve uitzending mannen. Ga zo door.
29 augustus 2017 22:37
Ik vond het echt een goede uitzending. Jeroen toet vind ik een prettige presentator en fijner om naar te luisteren dan maxim. Maxim op locatie daarentegen is uitstekend. Weet veel over wat er speelt en heeft zich duidelijk verdiept, echt top.
29 augustus 2017 23:22
Top aflevering!
(Als Jeroen volgende week gaat slaan, mag Boogerd van mij ook wel een keer)
29 augustus 2017 23:31
De bouhanni box moet er trouwens echt uit, of er moet een manier gevonden worden om het vloeiend te laten over lopen, bijv. door een item te laten zien terwijl er verplaatst wordt. op deze manier is er telkens een dood moment dat ook nog eens erg rommelig is.
30 augustus 2017 10:35
Eens met reusjen. Die Bouhanni Box blijft een beetje vreemd. Verder vind ik Jeroen een stuk prettiger om naar te luisteren dan Maxim (afgezien van dat popie "wat vinden we daarvan, mannen"), omdat hij het gesprek soms iets meer de vrije loop durft te laten. Maxim is daarentegen een stuk enthousiaster en heeft een bredere kennis, maar dat komt als reporter op locatie ook prima tot zijn recht.
30 augustus 2017 15:09
Ik snap dat een wielrenner niet voluit gaat slaan bij de Bouhanni Box.
Er is altijd een risico op een blessure aan je hand waardoor je een tijdje uit de roulatie bent.
Mooi duwtje van Dylan! 180!
30 augustus 2017 20:53
Inderdaad echte prof die Dylan vB
30 augustus 2017 23:20
Maar weer eens een keer teruggekeken. Die nieuwe presentator is een verademing in vergelijking met zijn voorganger. Ad rem, kritisch, luistert naar zijn gasten en stelt vragen zonder eerst op zijn papiertje te hoeven kijken. Een echte gespreksleider dus die tenminste een discussie onder zijn gasten durft uit te lokken.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.