woensdag 23 augustus 2017 om 08:00

Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd en Aart Vierhouten terug

De laatste grote ronde van het jaar is dit weekend begonnen. In de gloednieuwe WielerFlits Live staan we daar natuurlijk uitgebreid bij stil, onder meer met verslaggever Maxim Horssels, die dit jaar de Vuelta achterna reist. Jeroen Toet verving hem als presentator. Aan tafel bespraken oud-wielrenners Michael Boogerd, Aart Vierhouten en WielerFlits-redacteur Youri IJnsen de wieleractualiteit.

De uitzending is terug te zien op ons YouTube-kanaal, onze Facebook-pagina, en natuurlijk hier op WielerFlits.nl.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!


ZAPSERVICE WIELERFLITS LIVE #37

Vuelta a España

Nieuwsoverzicht

Kijkersvragen

De Prijsvraag

Wieleragenda

Stelling v/d Week

Vuelta a España deel 2

RIDE Magazine
25 Reacties
Sorteer op:
21 augustus 2017 11:27
En wie doet de presentatie?

Aangezien Maxim en ik aan het ontbijt in ons vijfsterrenhotel een eigen WF-live doen, kan hij nooit tegelijkertijd in de studio in NL zijn.
21 augustus 2017 11:33
xistnc een zelfbenoemd nieuw redactielid? lol :p
21 augustus 2017 11:41
Jeroen is de presentator van oa PSV-tv bij Ziggo.
21 augustus 2017 11:41
Inmiddels is het artikel gewijzigd zie ik. Jeroen Toet is dus de tijdelijke presentator. En Youri is de derde gast.
21 augustus 2017 11:49
Ohw jammer ik had gehoopt live vanuit een pleintje in Andorra met een bezoekje aan de plaatselijke pottenbakkerij waar ooit een nicht van Indurain gekleid heeft.
21 augustus 2017 11:54
Jeroen Toet? nog nooit van gehoord. maar lijkt me wel een goede presentator. geen idee of hij iets met wielrennen heeft, maar dat zal vanavond wel blijken.
21 augustus 2017 12:00
edit WF: laat onzin achterwege
21 augustus 2017 12:45
Oneens met de stelling: Een knecht is van nature een harde werker, een loyaal persoon die zich in dienst kan stellen van anderen. Dat zal hij ook blijven doen als hij vertrekt. Precies de reden dat een Contador relatief jong stopt. Hij voelt dat hij als kopman steeds minder uit kan richten en is er niet de renner/persoon naar om zich in een knechtenrol te schikken. Dan kun je beter stoppen.
21 augustus 2017 16:29
Tegenovergestelde lijkt me logischer.
Hoe beter dan toch keihard je best blijven doen kan je je loyaliteit bewijzen, waardoor je interessant wordt voor andere ploegen..
21 augustus 2017 20:39
Ze zijn begonnen hoor!
21 augustus 2017 22:56
Leuke uitzending, heren!
22 augustus 2017 00:02
Van mij mag Aart Vierhouten er wekelijks zitten. Wat een genot om naar te luisteren. Straalt zoveel rust uit en viel me tijdens de Binckbanktour bij L1 ook al positief op.
22 augustus 2017 00:11
Echt wel Frits, daar sluit ik me volledig bij aan. Vraag me ook af waarom die niet bij een ploeg zit nu. Niet dat ik weet in ieder geval?
22 augustus 2017 09:17
Prima uitzending en vooral informatief, ga zo door heren! ;)
22 augustus 2017 10:49
Vond Jeroen een heel goede presentator. Stelt goede vragen, is enthousiast en heeft ervaring.
22 augustus 2017 12:24
Mooie uitzending, ga zo door!!
22 augustus 2017 12:38
Uitstekende presentator. Stottert niet, komt niet zenuwachtig over, en straalt met zijn lichaamstaal vertrouwen uit. Wat een verschil met die vorige presentator, houden zo!
22 augustus 2017 12:43
Maxim is een erg gepassioneerd, maar je ziet gewoon dat hij geen presentator is. Hakkelt inderdaad teveel en het komt daardoor soms tenenkrommend over. Jeroen was een verademing, komt het niveau van de uitzending echt ten goede. Daarnaast sluit ik me volledig aan over Vierhouten. Prettige kenner om naar te luisteren, zou ook een goede vervanger van Ducrot bij de NOS zijn.
22 augustus 2017 12:43
Prima presentator inderdaad. Maar ik vond Maxim het in zijn rol als verslaggever on site ook prima doen!
22 augustus 2017 12:44
Dat is de ervaring idd. Deed ie goed, zo ff invallen. Maar geef Maxim een paar jaar....
22 augustus 2017 15:53
@klootje

Niet mee eens wat betreft je punt over ervaring. Je hebt het of je hebt het niet. Een geboren presentator kan een programma als dit naar een niveau hoger tillen. Wij kennen Maxim misschien als redacteur van WielerFlits, maar als je met dit programma echt een groter publiek wil bereiken (lees: meer kijkcijfers en dus interessanter voor adverteerders), zul je door moeten gaan met een professionele en getalenteerde presentator. Presenteren is een vak, dat doe je niet zomaar even. Natuurlijk word je door ervaring wel beter ;)

Zou mooi zijn als jullie Jeroen kunnen strikken. Ik ken hem goed omdat hij een paar jaar terug is begonnen bij onze lokale omroep. Heeft ook al wat televisie-werk gedaan.

Complimenten aan Wielerflits. Aflevering na aflevering zijn verbeteringen zichtbaar en het wordt steeds groter. Zeker in de wielerwereld beginnen jullie echt een speler te worden.
22 augustus 2017 16:34
Jeroen doet een prima invalbeurt maar wat mij betreft is ie te weinig wielerfreak om het programma altijd te hosten. Kwam in de interactie met de ex-profs wat onwetend over, wel heel beleefd en informerend hoor maar ik heb niet het idee dat het een presentator is die de koers op de voet volgt.
22 augustus 2017 20:26
Javier, maar het zijn dan ook wel 2 totaal verschillende types die je nu gaat vergelijken. Vraag me af hoeveel van wat jij bedoelt ook niet een beetje smaakgerelateerd is.
Daarbij vind ik het vooral nog wat vroeg om hem te vervangen, want de lijn is vanaf het begin stijgende geweest.

Als je Jeroen Toet langs dezelfde lat legt dan waren er ook behoorlijk wat dingen die beter kunnen. Op veel momenten wist hij zich nu met een btje bluf er doorheen te slaan, maar dat waren wel allemaal momenten dat ie het ff kwijt was. Heeft alleen dan net dat beetje meer flair en verbale handigheid (wel btje popiejopie nog) waardoor hij er mee weg komt.
En hij werd dan ook nog eens een stuk vaker gered door de regisseur, die in de uitzending van gisteren op tijd in de gaten kreeg dat ie eerder moest overschakelen van het shot op Jeroen. Die zat namelijk alleen maar naar zijn papier te kijken, zodra hij stopte met praten. Dat doet Maxim ook nog te vaak, maar dan zag je het voorheen ook vaker in beeld.

Ik neem hen beide dat allemaal niet kwalijk hoor. Voor een 1e keer was Jeroen prima. Maar zo bekijk ik Maxim op zijn beurt ook: in de context dat hij dit echt pas sinds heel kort doet. En heel wat minder ervaring heeft. In principe ben ik het met je eens, alleen wil het nog wel stuk langer de tijd gunnen. Maxim ook.

Edit: zoals Wheely zegt is de wielerkennis van Maxim ook een vette pre. Maar ik kan er allebei naar kijken.
22 augustus 2017 21:44
@klootje ik denk dat Jeroen ook genoeg wielerkennis heeft, hij heeft alleen een manier van vragen waardoor hij het programma laagdrempelig wil maken. Dat is mijn enige minpunt aan hem. Hij moet zich denk ik realiseren dat de kijkers van wf live over het algemeen kenners zijn. Je hebt niet zoals bij een tour talkshow dat je ook de vakantievierende nederlander op bezoek krijgt. Maar dat hij wielerkennis heeft lijkt mij wel duidelijk en het volgen van een docu over Kruijswijk heeft hem een inkijkje gegeven waar velen jaloers over zijn.
23 augustus 2017 03:21
Ik vond het echt een topuitzending mannen, klasse gemaakt weer!! Thanks.
Persoonlijk vond ik Toet een fijnere presentator, maar Maxim is juist één van de beste mensen om op locatie te hebben. Een stuk beter dan bij pakweg de NOS of RTL. De wisselwerking zoals die er nu was, was echt perfect. Ik vind Maxim niet slecht als presentator, maar ik vind hem juist top op locatie en tijdens de interviews met renners. Daar ligt zijn specialiteit en daar kan hij zijn parate wielerkennis nog meer etaleren. Toet als presentator loopt gewoon iets meer 'smooth'.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.