dinsdag 15 augustus 2017 om 16:00

Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd, Marc de Maar en Frits Barend terug

Deze week stond in wielerminnend Nederland en België in het teken van de BinckBank Tour. De wereldtoppers streden in deze koers door de Lage Landen om de eindoverwinning; Tom Dumoulin kwam na zeven dagen koers als winnaar uit de bus. Naast zijn eindzege valt er meer te bespreken, zoals het rijden van Lars Boom en van wereldkampioen Peter Sagan. Dat, en nog veel meer, bespraken we deze week in een nieuwe WielerFlits Live.

Te gast bij presentator Maxim Horssels waren Michael Boogerd, wielrenner Marc de Maar en journalist Frits Barend. Volgende week start namelijk de Vuelta a España al. Wat kunnen we daar van onze landgenoten verwachten?

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!


ZAPSERVICE WIELERFLITS LIVE #36

BinckBank Tour

Marc de Maar

Ander nieuws

Prijsvraag

Agenda

Frits Barend

Vuelta a España

Bouhanni Box: Marc en Frits krijgen te zien hoe het wél moet!

RIDE Magazine
85 Reacties
Sorteer op:
15 augustus 2017 15:41
Die Boogerd: 'Welke Olympische Spelen dacht jij dan?' :D :D
15 augustus 2017 17:12
Prima uitzending met een geslaagde gasten mix. Wie niet wat Frits Barend over het wielrennen heeft gepubliceerd (dat begon al met goede artikelen in de jaren 70) zou zich beter van flauw vooringenomen commentaar onthouden.
15 augustus 2017 17:40
De massale afkeer van Frits Barend heeft dan ook weinig daarmee te maken. Zijn huiswerk heeft ie meestal wel gedaan.

Mijn smaak is het ook zeker niet, maar goed iedereen moet bediend worden. Dat doet WF prima toch? Kan niet elke week in je straatje zijn.
15 augustus 2017 17:55
Prima uitzending, al blijven die filmpjes suf en de voice-over tenenkrommend.
15 augustus 2017 18:11
Het is idd meer een voice-under, je gaat dan toch ook geen Frank Sinatra zingen met zo'n stem ?
15 augustus 2017 18:29
Geen respect voor journalisten? Je kunt die propaganda toch niet als onderdeel van zn journalistieke werk zien? Dat iemand goed werk levert zegt toch niet dat je zn meningkjes dat een bepaald land best andere stukken land mag bezetten, maar klakkeloos moet aanhoren?
15 augustus 2017 23:36
Van de bewoners van het Smurfendorp alhier hoeft Frits Barend niet meer uitgenodigd te worden ... we denken nu al met heimwee terug aan de 2 afleveringen met Adrie van der Poel ...
15 augustus 2017 23:41
Als ik de naam van Frits Barend zie staan gaat mijn behoefte om te kijken snel over. Als je als redactie nog met een lege stoel zit vlak vóór de uitzending, dan bel je Barend, want die komt altijd als hij zijn Israel-verhaaltje tenminste kwijt kan. Frits Barend die over wielrennen praat is hetzelfde als mijn voormalige schoonmoeder uitnodigen om bomen te komen kappen.
16 augustus 2017 00:37
@sooike
Die van mij was geknipt om te dwarsbomen.
16 augustus 2017 19:10
Complimenten voor het programma in het algemeen (ook de groei die het doormaakt); maar vooral voor de gasten. Natuurlijk al super dat jullie Boogerd als vaste gast hebben, maar dan ook iemand als Van der Poel weten te regelen als vervanger, dat is netjes. Daarnaast (bijna) altijd een interessante renner; altijd wel een coureur met een verhaal. En dan een (wieler)journalist erbij, iemand die (liefst) ook (kritisch en vanuit eigen nieuwsgierigheid) het gesprek aangaat met de gasten; zodat Maxim gewoon kan presenteren en niet zelf de kritische journalist hoeft te spelen. En dat dan deze aflevering iemand als Frits Barend aanschuift. Zoals gezegd complimenten. (Hoewel ik stiekem de vorige seizoenen met Youri, Nick en een weinig te melden hebbende belofterenner op een bank ook wel leuk vond). Vooral het factchecken van Nick, dat zou terug mogen :).

Om te reageren moet je ingelogd zijn.