Veldrijden: Volg hier GvA Lille
zaterdag 6 februari 2010 om 13:32

Veldrijden: Volg hier GvA Lille

Vandaag wordt de op één na laatste manche van de Gazet van Antwerpentrofee betwist. De veldrijders worden daarvoor om 15.00u in het Limburgse Lille verwacht. In het klassement zien we dat leider Nys een minieme voorsprong van drie punten heeft op Niels Albert, en dat ook Zdenek Stybar nog kans maakt op de eindzege.

De vraag is of Stybar een week na het WK wel helemaal top is na een week feesten en verplichtingen van de sponsor. Woensdag raakt de nieuwe wereldkampioen immers niet verder dan een zevende plaats in de A-cross in Maldegem. Daarin maakte Albert dan weer wél indruk: hij nam er sportieve revanche voor zijn mislukking in Tabor.

Kan Albert voor zijn derde opeenvolgende overwinning in de ‘Krawatencross’ zorgen, of gooit Stybar of een zieke Nys roet in het eten? En wat kunnen outsiders als Klaas Vantornout of Kevin Pauwels? U kan de wedstrijd live volgen vanaf 14.40u op Sporza. Hier vindt u verder ook een livestream, en op de Twitterpagina van Procycling Live is er zoals steeds weer live commentaar.

Links
Livestream
Twitter Procycling Live

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.