Veldrijden: Volg hier SP Hamme-Zogge
zondag 22 november 2009 om 13:37

Veldrijden: Volg hier SP Hamme-Zogge

Na de GvA-wedstrijd van gisteren in Hasselt wordt vandaag de tweede veldrit van het weekend betwist. De Superprestigemanche van Hamme-Zogge is intussen alweer de vierde manche van het jaar in het regelmatigheidscriterium. De tussenstand Albert-Nys is voorlopig 2-1: de wereldkampioen won in Hoogstraten en in Gavere, de Belgische kampioen was tussendoor de beste in Ruddervoorde.

Het bochtige en technische parcours in Hamme is Nys op het lijf geschreven: hij won er de vier vorige edities. Aangezien hij gisteren door pech uitgeteld was en niet kon meedoen voor de overwinning, zal hij zeker gebrand zijn op sportieve revanche. Toch zal er voldoende tegenstand zijn van Albert en ook van Stybar, gisteren nog glansrijk winnaar.

Zal één van de drie genoemde crossers weer op de hoogste trede van het podium staan, of kan iemand anders voor het eerst dit seizoen de handen in de lucht steken? U hoeft er niets van de missen, aangezien u hier terecht kan voor een livestream en voor een doorverwijzing naar de Twitterpagina van Marco Kooijman, die live verslag uit brengt. De wedstrijd begint om 15.00u.

Links
Livestream
Twitter Marco Kooijman

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.