Victor Campenaerts achtste op WK tijdrijden: “Heb het nergens laten liggen”

vrijdag 25 september 2020 om 19:25
Victor Campenaerts achtste op WK tijdrijden: “Heb het nergens laten liggen”

foto: Cor Vos

Victor Campenaerts kan leven met zijn achtste plaats op het WK tijdrijden in Imola. De specialist gaf 52 seconden toe op de nieuwe wereldkampioen Filippo Ganna en kwam 23 seconden tekort voor een medaille. “Ik moest hopen op een goeie dag en die had ik ook, maar geen superdag”, zei hij na afloop tegen Sporza.

In het najaarsnummer van RIDE besteden we ruimschoots aandacht aan het komende WK en lees je onder meer interviews met Wout van Aert en Jasper Stuyven. Profiteer nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis. Bestel je RIDE liever los? Vroege beslissers profiteren tijdelijk van een aantrekkelijke Early Bird-korting.

“Ik heb geen slechte tijdrit gereden, maar als je geen supertoptijdrit rijdt, sta je nooit op het podium op het WK”, is Campenaerts realistisch. “Er was veel wind in het begin en ik wist dat je hard moest starten, maar de laatste drie kilometer moest ik toch wat gas terugnemen.”

Toch denkt Campenaerts niet dat hij fouten heeft gemaakt. “Ik ben niet supergelukkig, maar ook niet teleurgesteld, omdat ik vind dat ik het nergens heb laten liggen”, geeft hij aan.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair