‘Campenaerts bevestigt vermoedens rond mogelijk vertrek’
foto: LaPresse
maandag 1 juli 2019 om 12:33

‘Campenaerts bevestigt vermoedens rond mogelijk vertrek’

Victor Campenaerts heeft de vermoedens rond een mogelijk noodgedwongen vertrek bij Lotto Soudal bevestigd. Dat meldt Het Nieuwsblad. Door het aantrekken van John Degenkolb en de mogelijke komst van Philippe Gilbert zou er geen plaats meer zijn voor de tijdritspecialist.

Campenaerts zou eerder dit jaar een goed contractvoorstel hebben gekregen van Lotto Soudal, maar de Belg besloot te wachten met tekenen omdat hij meerdere interessante aanbiedingen binnengekregen had. Toen hij voor zichzelf de knoop had doorgehakt en wilde bijtekenen, werd bekend dat Tiesj Benoot zou vertrekken en Lotto Soudal haar pijlen intussen richtte op John Degenkolb en Philippe Gilbert: transfers die de ploeg handenvol geld zullen kosten.

En dat zou naar verluidt de kop van Campenaerts kosten. Het management van de ploeg deed de houder van het Werelduurrecord vervolgens een verminderde aanbieding en die zou daar zwaar ontgoocheld op hebben gereageerd. Volgens bronnen van WielerFlits kreeg de tijdritspecialist een van de voorbije dagen zelfs al te horen dat er geen plaats meer is. De ploeg ontkende echter dat de Belg richting exit wordt geloodst. “We onderhandelen nog altijd met Victor”, klonk het.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.