vrijdag 22 juli 2022 om 11:00

Vingegaard en Jumbo-Visma rekenen zich nog niet rijk – WIELERFLITS UPDATE #21

Video De Tour de France 2022 lijkt in een beslissende plooi te zijn gevallen. Jonas Vingegaard reed op Hautacam een dikke minuut weg bij tegenstrever Tadej Pogačar, op wie hij nu een voorsprong van drie en een halve minuut heeft in het algemeen klassement. Toch durven ze bij Jumbo-Visma nog niet hardop te vieren, vertellen alle ingewijden. Bekijk nu de WielerFlits Update!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Bij UAE Emirates zijn ze er wél van overtuigd dat Jonas Vingegaard de nieuwe winnaar van de Tour is. Wat verder opviel tijdens de achttiende rit is het respect en de sportiviteit tussen beide kopmannen en sportief directeurs van beide ploegen.

Uiteraard staan we ook stil bij de rit van vrijdag, waar de pure spurters na ruim twee weken weer een kans krijgen op een massasprint. Onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen praten je volledig over alles bij in de nieuwe WielerFlits Update!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.