Vingegaard heeft niets van Pogacar te vrezen – WIELERFLITS UPDATE #20
foto: Cor Vos
donderdag 21 juli 2022 om 09:00

Vingegaard heeft niets van Pogacar te vrezen – WIELERFLITS UPDATE #20

Video Vandaag is het D-Day voor de klassementsrenners in de Tour. Of beter gezegd: voor geletruidrager Jonas Vingegaard en uitdager Tadej Pogačar. Beide kemphanen krijgen in de laatste Pyreneeënrit de laatste kans om elkaar bergop pijn te doen. Maar tot op heden lijkt er voor de Jumbo-Visma-kopman geen vuiltje aan de lucht. Bekijk nu de WielerFlits Update!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In deze aflevering blikken we terug naar de etappe naar Peyragudes met vrijwel alle beeldbepalende renners en ploegleiders. De conclusie van alle ingewijden is eigenlijk hetzelfde: Vingegaard oogt sterk, maar de tegenstand blijft het proberen in misschien wel de zwaarste rit van deze Ronde van Frankrijk. Die gaat over de Aubisque (buitencategorie) en finisht op Hautacam, eveneens van de buitencategorie. Onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen praten je volledig over alles bij in de nieuwe WielerFlits Update!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.