Parcours Milaan-San Remo, Ronde van Burgos
© Cor Vos
dinsdag 28 juli 2020 om 09:05

Parcours Milaan-San Remo, Ronde van Burgos

Wielerflits Kort In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de problemen rond het parcours van Milaan-San Remo en de Ronde van Burgos

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Sneuvelen er hellingen in Milaan-San Remo?

Vandaag houdt RCS, de organisator van Milaan-San Remo, een meeting met enkele burgemeesters uit Ligurië. Niet iedereen ziet het immers niet zitten om volgende week zaterdag de straten af te sluiten voor het eerste monument van het seizoen. De reden is dat dit een belangrijke weekenddag is voor het toerisme langs de Ligurische kust.

Voor alle duidelijkheid: er zijn geen problemen wat betreft de finale, vanaf de Cipresssa. Het zou wel zomaar kunnen dat de Capo Mele, de Capo Cervo en/of de Capo Berta sneuvelen.


Peloton Vuelta a Burgos is officieel coronavrij

Zoals voorzien werd 72u voor de start van de Ronde van Burgos het volledige deelnemersveld getest op Covid-19. Niemand is besmet, zodat het volledige peloton een ‘go’ krijgt om deze namiddag van start te gaan.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.