Voorjaarsdebuut Mathieu van der Poel en Remco Evenpoel zorgt voor media-stormloop
©Cor Vos
dinsdag 19 maart 2019 om 17:26

Voorjaarsdebuut Mathieu van der Poel en Remco Evenpoel zorgt voor media-stormloop

Morgen maken zowel Mathieu van der Poel als Remco Evenepoel hun profdebuut in het Vlaamse voorjaar. En dat hebben ze in Nokere geweten. “Ik heb – voorlopig – drie keer zoveel aanvragen van journalisten als vorig jaar”, aldus persverantwoordelijke Erwin De Veirman.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Mathieu van der Poel begint in Nokere Koerse aan zijn eerste Vlaamse (semi-)klassieker van een mooie reeks. En meteen is de wereldkampioen veldrijden een van de favorieten voor de overwinning. Ook Remco Evenepoel staat morgenmiddag voor het eerst als prof aan de start van een wedstrijd in Vlaanderen. Deceuninck-Quick-Stepploegleider Rik Van Slycke kreeg al het verzoek van de organisatoren om ‘niet te laat naar de start af te zakken’, omdat een pak tv-ploegen Evenepoel voor de start nog even voor de camera willen.

Ook Erwin De Veirman, in Nokere Koerse verantwoordelijk om het persgebeuren in goede banen te leiden, bevestigt de uitzonderlijke media-aandacht. “De voorbije jaren kreeg ik telkens – los van de crew die de rechtstreekse tv-uitzending verzorgt – een kleine twintig aanvragen van journalisten. Dit jaar zitten we voorlopig aan meer dan vijftig accreditatie-aanvragen.”

Verwacht wordt dat ook het publiek morgen massaal de weg naar Nokereberg vindt. Een uitgebreide vooruitblik met alle noodzakelijke info vindt u via deze link.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.