Vooruitblik Amstel Gold Race: wie stopt Mathieu van der Poel?
foto: Cor Vos
zondag 10 april 2022 om 08:20

Vooruitblik Amstel Gold Race: wie stopt Mathieu van der Poel?

Podcast In een nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast is het hoog tijd om eens vooruit te blikken op de enige klassieker die Nederland rijk is. De 56e editie van de Amstel Gold Race wordt aanstaande zondag verreden in het Limburgse heuvelland.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri zijn vlak na De Ronde amper bijgekomen van al het wielergeweld in Vlaanderen en toch is het alweer tijd om vooruit te kijken naar de volgende koers: de Amstel Gold Race. Dit jaar eenmalig verwisseld met Parijs-Roubaix op de wielerkalender, maar dat doet niets af aan de schoonheid van deze wedstrijd.

In deze aflevering bespreken de mannen dan ook uitgebreid hun favorieten (lees: favoriet) voor aankomende zondag en wordt er nog kort aandacht besteed aan het duel tussen Tadej Pogačar en Mathieu van der Poel in de Ronde van Vlaanderen. Benieuwd geworden?

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.