Vuelta 2017: AG2R La Mondiale openbaart voorselectie
vrijdag 4 augustus 2017 om 15:48

Vuelta 2017: AG2R La Mondiale openbaart voorselectie

AG2R La Mondiale heeft, in navolging van Movistar en Sunweb, ook zijn voorselectie bekend gemaakt voor de aankomende Ronde van Spanje. De Franse formatie liet eerder al weten dat boegbeeld Romain Bardet voor het eerst aan de start zal staan van La Vuelta.

Naast Bardet zijn er nog zes renners die al zeker zijn van een selectie. Het gaat om klimmer Domenico Pozzovivo, de nummer zes van de voorbije Giro, Alexandre Geniez, Matteo Montaguti, sprinter Samuel Dumoulin en rasaanvaller Alexis Gougeard, afgelopen zondag nog winnaar van de Polynormande.

Voor de overige drie plaatsen komen nog vier renners in aanmerking: Hugo Houle, Clement Chevrier, Julien Duval en Nico Denz. De definitieve selectie zal na de BinckBank Tour worden opgemaakt.

Voorselectie AG2R La Mondiale voor Vuelta a España 2017 
flag-fr Romain Bardet
flag-fr Clement Chevrier
flag-de Nico Denz
flag-fr Samuel Dumoulin
flag-fr Julien Duval
flag-fr Alexandre Geniez
flag-fr Alexis Gougeard
flag-ca Hugo Houle
flag-it Matteo Montaguti
flag-it Domenico Pozzovivo

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
4 augustus 2017 15:51
Geen Bakelants?
4 augustus 2017 15:52
Alle team hebben deze al 'geopenbaard' - zie PCS
4 augustus 2017 16:17
Romain 'ik vind trainen voor tijdritten stom' Bardet gaat met dit team in de eerste rit ook al meteen wat tijd aan de broek krijgen. Volgens mij is er uberhaupt niet zo veel tijdrittalent bij AG2R of vergis ik mij?
4 augustus 2017 16:22
@ah-ja, nee dat is de inschrijvingslijst met 11 renners per ploeg. Hier is in dit geval dus al Bidard en Bagdonas afgevallen en Duval nog bijgetrokken die niet op de inschrijvingslijst stond.
4 augustus 2017 16:23
@ ah-ja:
dat is nog eens een openbaring. :)

Om te reageren moet je ingelogd zijn.