Vuelta 2021: Burgos-BH met Daniel Navarro en Jetse Bol
Bol op archiefbeeld - foto: Cor Vos
woensdag 11 augustus 2021 om 13:00

Vuelta 2021: Burgos-BH met Daniel Navarro en Jetse Bol

Als een van de laatste ploegen presenteert Burgos-BH de selectie voor de Vuelta a España. Het wordt een bijzondere ronde voor de Spaanse ploeg, want de Gran Salida is in de thuisprovincie van het team. Kopman in de ploeg is Daniel Navarro.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Burgos-BH noemt Daniel Navarro als speerpunt voor de Vuelta. De Spanjaard gaat op voor zijn zevende deelname aan de ronde, waar hij in 2014 een etappe wist te winnen. Dat jaar behaalde Navarro ook zijn beste resultaat in het eindklassement, tiende op dertien minuten van winnaar Alberto Contador. Hij wordt bijgestaan door Ángel Madrazo, Diego Rubio, de Nederlander Jetse Bol en Óscar Cabedo. Ander Okamika, Carlos Canal en Pelayo Sanchez mogen zich opmaken voor hun eerste grote ronde.

De Spaanse ploeg wil bewijzen dat ze hun uitnodiging voor de Vuelta hebben verdiend. “Dit wordt onze vierde Vuelta en de meest bijzondere, omdat we op onze thuisgrond Burgos beginnen. We hebben ons zeer goed voorbereid en kijken ernaar uit om de strijd aan te aan. We hopen dat het geluk met ons is en we kunnen rijden voor een etappezege”, aldus ploegleider Rubén Pérez.

Selectie Burgos-BH voor de Vuelta a España (14 augustus-5 september)
flag-nl Jetse Bol
flag-es Óscar Cabedo
flag-es Carlos Canal
flag-es Ángel Madrazo
flag-es Daniel Navarro
flag-es Ander Okamika
flag-es Diego Rubio
flag-es Pelayo Sanchez

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.