WaowDeals lost WM3 Energie af als naamgever ploeg Vos

WaowDeals lost WM3 Energie af als naamgever ploeg Vos
woensdag 11 oktober 2017 om 11:07

De huidige wielerformatie WM3 Energie, de ploeg van onder meer Marianne Vos en ploegleider Jeroen Blijlevens, zal vanaf 1 januari door het leven gaan als WaowDeals Pro Cycling. Dit staat te lezen op de website van de ploeg van teammanager Eric van den Boom.

WaowDeals is een Belgisch bedrijf dat zich richt op een veilige, digitale betaalmethode die klanten bij gebruik voordeel oplevert in de vorm van kortingen. Naast een nieuwe naamgever, staan er ook sportief enkele verschuivingen te wachten. De komende dagen zullen namelijk enkele transfers bekend worden gemaakt. Sabrina Stultiens is de eerste officiële aanwinst. De 24-jarige wegrenster, ook actief in het veld, komt over van Sunweb. Daartegenover staat wel het vertrek van goudhaantje Katarzyna Niewiadoma naar Canyon SRAM Racing.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Cadellie 11 oktober 2017 om 11:16

Wauw! ;)

0
GekkeHenkie 11 oktober 2017 om 12:34

Wordt het dan WaowDealsNL of iets dergelijks? Ik neem aan dat ze net als lotto bij de mannen namelijk niet twee ploegen met dezelfde naam mogen sponsoren. Of stoppen ze volgend jaar met sponsoren van Lares-Waowdeals en heb ik dat gemist?

0
timplify 11 oktober 2017 om 12:51

Wat een lelijke naam. Hopelijk blijven ze dezelfde stijl tenues houden, die van dit jaar waren best mooi.

0
Hoebele 11 oktober 2017 om 15:02

Goed nieuws, alleen vreemd dat WM3 aangekondigd werd als sponsor voor (ik dacht) 5 jaar. Ben benieuwd welke namen er nog worden toegevoegd, de meeste zullen al onderdak hebben.
@GekkeHenkie Vorig jaar waren er ook drie teams met Liv in hun naam. Al vermoed ik dat de kans bestaat dat ze stoppen bij Lares, omdat het jaar wat tegenviel, de verwachtingen waren hoog met het aantrekken van toen nog wereldkampioene Thalita de Jong.

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.