Wereldkampioen Evenepoel wordt op 2 oktober gehuldigd in Brussel
foto: Cor Vos
zondag 25 september 2022 om 16:28

Wereldkampioen Evenepoel wordt op 2 oktober gehuldigd in Brussel

Remco Evenepoel zal over een week in het zonnetje worden gezet voor zijn prestaties in 2022. De kersverse wereldkampioen wordt op zondag 2 oktober namelijk gehuldigd op de Grote Markt van Brussel. Dat maakte burgemeester Philippe Close bekend via social media.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Op zondag 2 oktober zal Evenepoel in de voetsporen treden van de Rode Duivels (het Belgische voetbalteam) en de Olympische medaillewinnaars, die in het verleden ook al werden gehuldigd op de Grote Markt van Brussel.

En daar blijft het niet bij voor de 22-jarige renner. Zo maakte de gemeente Dilbeek bijvoorbeeld al bekend dat Evenepoel ereburger wordt. De wereldkampioen van Wollongong is afkomstig uit Schepdaal, een deelgemeente van Dilbeek.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.