Wereldkampioene Armitstead langer bij Boels-Dolmans
Foto: Sirotti
dinsdag 3 mei 2016 om 10:14

Wereldkampioene Armitstead langer bij Boels-Dolmans

Boels-Dolmans heeft Lizzie Armitstead langer aan zich gebonden. De Nederlandse ploeg verlengde het contract met de regerend wereldkampioene op de weg tot eind 2018. Ook teammanager Danny Stam blijft de formatie trouw. Hij tekende eveneens een contract voor twee extra seizoenen.

Armitstead arriveerde net als oud-baanrenner Stam in 2013 bij Boels-Dolmans en beleefde bij de ploeg grote successen. Naast haar wereldtitel van vorig jaar pakte de Britse onder meer twee eindzeges in de wereldbeker (2014 en 2015) en won ze dit voorjaar al de Omloop Het Nieuwsblad, de Strade Bianche, de Trofeo Binda en de Ronde van Vlaanderen.

“De afgelopen jaren hebben we als groep een ontwikkeling doorgemaakt die ons op een heel hoog gezamenlijk niveau heeft gebracht”, zegt de 27-jarige renster in het persbericht. Ze vindt het fijn om al ruim voor de Olympische Spelen in Rio duidelijkheid te hebben. “In deze omgeving heb ik mijn belangrijkste sportieve successen geboekt en zet ik mijn loopbaan graag verder voort.”

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
3 mei 2016 10:15
Goed bezig!
3 mei 2016 11:58
Nog langer een NL team aan de top, kan geen kwaad in vergelijking met het mannen wielrennen :D

Om te reageren moet je ingelogd zijn.