Wesley Kreder nog twee jaar langer bij Wanty-Groupe Gobert
foto: Sirotti
dinsdag 2 oktober 2018 om 19:13

Wesley Kreder nog twee jaar langer bij Wanty-Groupe Gobert

Wesley Kreder zal nog tot en met 2020 het tenue verdedigen van Wanty-Groupe Gobert. Dit laat zijn Belgische werkgever weten in een persbericht. “Ik voel me goed bij deze ploeg”, aldus de 27-jarige Nederlander.

Kreder is bezig aan zijn derde seizoen bij Wanty-Groupe Gobert. In 2014 maakte hij zijn debuut voor de ploeg van manager Hilaire Van der Schueren. Aan het einde van dat jaar maakte hij de overstap naar Roompot-Oranje Peloton, waar hij twee seizoenen voor uitkwam. Aan het einde van 2016 keerde hij weer terug naar de Belgische ploeg.

Dit seizoen wist Kreder te zegevieren in Izegem Koerse. Daarnaast eindigde hij knap als vierde in de Antwerp Port Epic. “De ploeg waardeert me en dat doet me goed. Ik zal me blijven inzetten voor het team, maar ik hoop ook zelf mooie uitslagen te kunnen rijden. Ik wil het seizoen goed afsluiten in de Tour of Taihu Lake. Ik kijk alweer uit naar de komende twee jaar!”, zo laat hij weten.

Kévin Van Melsen en Fabien Doubey volgen voorbeeld Kreder
Niet alleen Kreder blijft langer bij Wanty-Groupe Gobert. Kévin Van Melsen en Fabien Doubey hebben hun contract eveneens verlengd met twee seizoenen. De 31-jarige Van Melsen – die voornamelijk wordt ingezet als knecht – koerst al sinds 2009 onder de vleugels van Van der Schueren.

De 24-jarige Doubey staat te boek als een puncheur. Zo eindigde de Fransman – in het verleden ook actief als crosser – dit jaar als dertiende in de Tour of Oman. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Wanty-Groupe Gobert.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
2 oktober 2018 21:30
Benieuwd waar Michel en Raymond gaan rijden volgend seizoen.
3 oktober 2018 08:19
Ik zie Michel wel terug naar Roompot trekken. Raymond lijkt mij te moeten zoeken naar een continentale ploeg
    3 oktober 2018 12:57
    Moet ie weg dan bij Ukyo? Of gaat die hele ploeg verdwijnen?
    3 oktober 2018 13:20
    Hij reed best aardig bij die ploeg in Japan dit jaar. Marc de Maar rijdt daar ook natuurlijk. Geen idee wat de status van die ploeg is wat betreft volgend jaar.
3 oktober 2018 13:22
Misschien kan Michel ook naar Wanty. In ieder geval een PCT ploeg.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.