Wie stopt Mathieu van der Poel in Amstel Gold Race, en feest bij Tour de Tietema
zondag 14 april 2024 om 08:35

Wie stopt Mathieu van der Poel in Amstel Gold Race, en feest bij Tour de Tietema

Podcast Na Parijs-Roubaix hoeven wielerliefhebbers niet te vrezen voor decompressie, met de Amstel Gold Race van zondag staat namelijk al snel een nieuwe historische voorjaarsklassieker op het programma. De mannen bespreken nieuwe mogelijke opvolgers voor de vertrekkende Merijn Zeeman en blikken uitgebreid vooruit naar aankomende zondag, wie kan Mathieu van der Poel kloppen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en luister naar de WielerFlits podcast!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met wereldkampioen en thuisrijder Van der Poel aan de start, is het onvermijdelijk om terug te blikken op de editie van 2019. MVDP spotte bij zijn debuut in de Amstel Gold Race met alle wielerwetten. Een nieuwe overwinning van de Nederlander in de editie van dit jaar zal aankomende zondag een stuk minder verrassend zijn.

Mathieu van der Poel won de bizarre editie in 2019 – foto: Cor Vos

Het is namelijk maar de vraag welke renners kunnen wedijveren met de man in vorm. Youri en Maxim doen een uitgebreid rondje langs de kanshebbers. Benoît Cosnefroy liet in de Brabantse Pijl al zien dat hij goed in zijn vel zit en was al eens heel dichtbij een overwinning in Zuid-Limburg. Maar ook Tom Pidcock en Maxim Van Gils kunnen zondag wellicht verrassen. En wat kan het sterrenensemble van UAE Emirates? Ook het debuterende Tour de Tietema-Unibet komt ter sprake.

Naast aandacht voor de Amstel Gold Race, kijken de mannen ook deze week naar mogelijke opvolgers voor de vertrekkende Merijn Zeeman. Youri maakte afgelopen week een uitgebreide lijst aan potentiële vervangers. Is bondscoach Koos Moerenhout wellicht in beeld, of denkt Visma | Lease a Bike aan Steven de Jongh? Ook benoemen de mannen met Jaco Verhaeren een interessante interne kandidaat. Waarom hij geschikt kan zijn hoor je in de nieuwe WielerFlits podcast!

Luister hier naar de podcast!

Listen to “Wie stopt Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race en het feest van Tour de Tietema” on Spreaker.

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.