WielerFlits Crosspraat: Aflevering 2

donderdag 18 oktober 2018 om 15:32
WielerFlits Crosspraat: Aflevering 2

Het veldritseizoen is inmiddels een maand onderweg. Hoogtijd voor een nieuwe aflevering van onze podcast WielerFlits Crosspraat. In aflevering twee bespreken verslaggevers Maxim Horssels en Nico Dick de stand van zaken in de mooiste wintersport die er is. Natuurlijk komen Mathieu van der Poel en Wout van Aert uitgebreid ter sprake en onder meer antwoord op de vraag: wie is tot nu toe de grote verrassing?

De podcast is ook te luisteren via Spotify en iTunes.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Baik-Baik 18 oktober 2018 om 18:19

Bedankt voor de podcast, luistert prima weg. Ik mis zelf wel een beetje de verdieping, de wat obscure verhalen uit de buik van het peloton zeg maar. Met het stukje over David en Pidcock gaan jullie lichtjes die kant op, maar verder is het vooral gekabbel over Mathieu en Van Aert. Leuk, maar voor de geïnteresseerde volger voegt het weinig toe.

Ik ben zelf bijvoorbeeld benieuwd naar een Nieuwenhuis en hoe het is om binnen een world tour team te crossen. Wat zijn verdere ambities zijn. Of de visie van een Jens Dekker, Pim Ronhaar of Ryan Kamp, maar ook naar de persoon Carmen Alvarado ben ik erg benieuwd. Of bijvoorbeeld het experiment waarbij de profs en beloften tegelijkertijd starten in de superprestige. Nico haalt aan dat Pidcock in de superprestige bij de profs start, maar doet niet iedere beloften dat nu door deze stap? Wellicht niet op papier, maar wel in de praktijk.

Mwielerfan 18 oktober 2018 om 23:27

Ben halverwege en het luisterd inderdaad lekker. Echter ook weinig gehoord wat niet al afgelopen week in berichtjes of discussie hier op de site stond

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.