WielerFlits lanceert eigen ploegleiderspel
woensdag 4 mei 2022 om 11:00

WielerFlits lanceert eigen ploegleiderspel

De Giro d’Italia beleef je dit jaar nog intenser op WielerFlits. Naast nieuws, voorbeschouwingen en interviews kan je ook meespelen in ons nieuwe wielerspel WielerFlits Ploegleider. Een samenwerking tussen WielerFlits en ploegleider.nl.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met WielerFlits Ploegleider beleef je de Giro als een echte ploegleider. Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. Het principe is eenvoudig: als een renner goed rijdt, scoor jij ook!

Stel je eigen ploeg samen
In dit spel leid je een virtuele Giroploeg bestaande uit 8 basisrenners en 5 reserves. Je start met een budget van 100 punten die je voor de start van de ronde slim moet besteden om tot een ultieme mix van puntenpakkers voor elke etappe te komen.

Wisselen

Voor iedere etappe kun je de samenstelling van je Giroploeg op één plek aanpassen. Je mag namelijk één van je reserverenners wisselen met één van je 8 starters. Zo kun je zelf bepalen met welke 8 renners je in een vlakke etappe, een bergetappe of een tijdrit van start gaat.

Punten scoren
Tijdens iedere etappe scoor je punten aan de finish en in de klassementen. Wie wint de etappe en wie rijdt er in een klassementstrui? Je verdient punten met dagresultaten en de eindklassementen, dus blijft het spannend van start tot finish.

Jouw subleague

Wil je het spel nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega’s in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de beste Ploegleider is.

Meespelen met WielerFlits Ploegleider tijdens de drie grote rondes (Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a Espana) kost €8 per team. Meld je hier aan!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.