WielerFlits Live #3
RIDE Magazine
13 Reacties
Sorteer op:
25 oktober 2015 19:52
leuk muziekje :)
25 oktober 2015 19:57
Dit is wel beter :)
En een Kelme shirt! :)
25 oktober 2015 20:25
Wat Youri roept over de Vuelta en minder valpartijen zegt klopt natuurlij niet. Dat heeft te maken met de belangen van de Tour. Bijna elke ploeg heeft wel een soort van klassementsman en dat is in de Vuelta minder. Het heeft gewoon met de nervositeit te maken. Of de Nibali val in de Vuelta vergeten?
25 oktober 2015 20:43
Drie kwartier, goeie zet!
25 oktober 2015 20:46
Opmerking over de evt kwaliteiten van de KnWU bij de topcompetitie. Vroeger waren er ook gewoon samenvattingen bij de NOS. Toen er nog koersen als dwars door Gendringen bij hoorden. Daarnaast heeft de KNWU gewoon een heel enthousiast en vooruitstrevend (social) mediaclubje waar een tijdje terug een ieder zich voor kon aanmelden aan het werk. Dus de kritiek op de KNWU was niet terecht.
25 oktober 2015 21:06
@youri
Dit lichtere hemd ziet er veel beter uit in het donkere decor!
Belkin eruit en Het Kelme-truitje erin een mooie verbetering, met gevoel voor wielerhistorie
25 oktober 2015 22:23
Mijn complimenten @Wielerflits, @Maxim, @Youri en alle mensen achter de schermen! Het wordt echt steeds mooier, ik was eerst wat negatief maar ben helemaal om!!
26 oktober 2015 08:00
@ Daan:
zie je wel, en het gaat nog beter worden in de toekomst denk ik. :)
ook ik vond het een goede uitzending. in ieder geval mijn dank voor het benoemen van de onvrede over de telenet kwestie. in plaats van alleen de nieuwsfeiten benoemen is er ook ruimte voor opinie, en ik denk dat de media een grote rol kunnen spelen in het uiteindelijk terugdraaien van de belachelijke ontwikkelingen die het kijken naar veldritten steeds lastiger maken. daarnaast is het inkorten naar 3 kwartier voor mij een verbetering, want drie kwartier is ongeveer mijn spanningsboog voor dit soort uitzendingen.
26 oktober 2015 09:54
Dat ligt er maar aan wat de onderwerpen zijn, in dit geval was een half uurtje al genoeg geweest. De onderwerpen spraken mij wat minder aan en er was ook niet zo heel veel te vertellen. Als je aankondigt dat een nederlandse prof zijn contract verlengd en dan kom je aan (met alle respect) met Kai Reus, dan is het echt komkommertijd. Ik vind de manier van presenteren echt stappen vooruit maken, ook Youri zat er nu minder onderuit gezakt bij en de wisselwerking gaat beter. Maar er moeten echt nog heel veel gebeuren om dit tot een echt succes te maken. Een uitbreiding van het panel met Maxim als gespreksleider kan het allemaal net iets dynamischer maken. Dus zet er nog 2 mensen bij (met bijv iemand vanuit het wielrennen) dan zijn we op de goede weg.
26 oktober 2015 10:01
In de komkommertijd is drie kwartier inderdaad prima zo, als het wielerseizoen volop bezig is ga je er niet genoeg aan hebben, valt genoeg over te ouwehoeren dan! Goed bezig mannen!!
26 oktober 2015 10:04
@ rahimns:
ja, de onderwerpen zijn nu wat minder, maar met de vingeroefeningen die er nu gedaan worden, staat er begin volgend jaar een goed concept als er weer interessante onderwerpen zijn.
overigens vind ik 2 presentatoren wel genoeg. en iemand 'uit het wielrennen' er bij? die hebben we nu toch al middels de video gesprekken? of wil je zo'n Flavio naar de studio halen?
26 oktober 2015 11:54
Met name het item over het parcours van de Tour met plezier bekeken! Leuke interviews en aardige analyse. Volgende keer misschien nog wat meer inzoomen op de etappes?
26 oktober 2015 14:11
@8.6 er zijn meer oud-wielrenners die best zinnige dingen kunnen zeggen, die dit misschien best leuk vinden om te doen. En het geeft meer discussie en ook wat meer diepgang.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.