Live met Martijn Tusveld en Thymen Arensman: “Ik heb wel wat te zeggen bij INEOS”
foto: Cor Vos
woensdag 26 oktober 2022 om 08:00

Live met Martijn Tusveld en Thymen Arensman: “Ik heb wel wat te zeggen bij INEOS”

Podcast Het wielerseizoen 2022 is zondagmiddag definitief afgesloten met Ride with the Pro’s. Daar reden een paar honderd liefhebbers een toertocht met hun profhelden. Onder meer Niki Terpstra, Koen Bouwman, Martijn Tusveld en Thymen Arensman deden mee. Die laatste twee schuiven ook aan in de WielerFlits Podcast, die live op locatie werd opgenomen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri kijken met de twee renners van Team DSM terug op afgelopen wielerseizoen. Niet alleen op hun eigen prestaties, maar ook hoe zij als koersliefhebber naar de wedstrijden hebben gekeken. Beiden slurpen namelijk veel informatie en televisie-uren op na hun trainingen.

Uiteraard passeert ook de gemiste Vuelta-start van Tusveld niet, die nota bene begon in ‘zijn’ Utrecht. Van Thymen Arensman leren we bovendien dat hij bij zijn nieuwe ploeg INEOS Grenadiers niet onderaan de ladder hoeft te beginnen. Daarnaast reageren de klimmers op een drietal stellingen:

  • Nederland zit qua prestaties op de piek van het succes
  • Het is goed voor het wielrennen dat Tadej Pogačar is verslagen in de Tour de France
  • Het promotie-degradatiesysteem is een slechte zaak voor het wielrennen

Dat en meer hoor je in een kakelverse aflevering van de WielerFlits Podcast!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.