‘Startgeld’ Mathieu van der Poel en Wout van Aert is waarschijnlijk een combideal met wegkoersen van Flanders Classics
foto: Cor Vos
woensdag 1 december 2021 om 20:00

‘Startgeld’ Mathieu van der Poel en Wout van Aert is waarschijnlijk een combideal met wegkoersen van Flanders Classics

Podcast In een nieuwe WielerFlits Podcast staan we stil bij een aantal opmerkelijke discussies in de crosswereld. Maxim Horssels en Youri IJnsen bespreken samen met WielerFlits’ veldritspecialist Nico Dick de laatste stand van zaken omtrent het niet afreizen van Baloise Trek Lions naar de Wereldbeker in Val di Sole en het felle debat omtrent startgelden.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daarnaast ook ruim aandacht voor de olympische sollicitatie die de sport wil doen in… Val di Sole! Net daar ontbreekt jammer genoeg een aantal toppers. Twee daarvan komen ook in de podcast aan het woord. Zo legt muziekliefhebber Toon Aerts lachend uit hoe hij als Belgisch kampioen “zijn zakken vulde” en legt wereldkampioene Lucinda Brand uit waarom haar ploeg juist bij de belangrijke Wereldbeker van Val di Sole wegblijft. En dan is er nog de afgelasting van de Wereldbeker in Antwerpen van komende zondag. Heeft het een niet met het ander te maken?

Dat, Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Tom Pidcock en nog veel meer in de nieuwe WielerFlits Podcast!

UPDATE – 11.10 uur: UCI neemt afgelasting met kennisgeving aan

De UCI heeft middels een persbericht afgekondigd dat zij en organisator Flanders Classics op de hoogte zijn van de afgelasting in Antwerpen, een Wereldbeker die onder de organisatie van Golazo valt. De mondiale wielerbond bedankt alle partijen – ook renners en teams – voor het begrip. Golazo stelt dat het door de corona-maatregelen niet mogelijk is om de Scheldecross te organiseren.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.